עוגות שמרים

עוגות שמרים בניחוח חמים, מזמין ומשכר

אין כמו להריח את ניחוחות האפייה של עוגות שמרים המתפשטים בכל רחבי הבית ומפיצים ניחוח חמים מזמין ומשכר. בעבר נהגו כל עקרות הבית לאפות עוגות שמרים לקראת השבת "כדי שיהיה משהו טעים לצד הקפה של שבת בבוקר", עוגות במגוון טעמים שונים החל מעוגת השוקולד האולטימטיבית, דרך קראנץ' השוקולד, וכלה בעוגת השושנים, עוגת שטרודל תפוחי העץ או קינמון ואגוזים. כיום, על אף הריח המעביר בנו רטט של זכרונות נוסטלגיים מתוקים ועל אף טעמן המופלא הנימוח בפה, רבים חוששים לעבוד עם שמרים, היות וההצלחה מובטחת רק אם משתמשים במתכון טוב, חומרי גלם טריים ומינונים מדוייקים, תוך היצמדות אל כל ההוראות, זאת ללא דילוג על שום שלב במהלך ההכנה.

 

עוגות פריכות בטעם מופלא אם לכבוד השבת או סתם כי בא להתפנק...

הכנת הבצק לעוגות שמרים דורשת זמן, סבלנות ושלבים רבים, כשבמבחן התוצאה עלולות לא פעם להתקבל עוגות מאכזבות במרקם דחוס וטעם סתמי על אף המאמץ הרב שהושקע. הסיבות לכך עשויות להיות רבות, החל משימוש בשמרים בלתי טריים או הוספת מלח בשלב ההתפחה הראשונית וכלה בלישה בלתי מספקת או התפחה חלקית. החלופה האולטימטיבית היא הזמנת עוגות שמרים משובחות בקונדיטורית בוטיק. קונדיטורית נוגטין מציעה מבחר עוגות שמרים פריכות בטעם מופלא אם לקראת שבת או סתם כדי להתפנק. בין עוגות השמרים מבית נוגטין ניתן למנות את עוגת הקראנץ שוקולד הקלאסית מבצק שמרים איכותי ובמילוי שוקולד עשיר, עוגת שמרים בטעם ווניל במילוי שוקולד מריר, לבן וחלב, עוגת פרסבורגר במילוי פרג משובח ועוד.

 

למידע והזמנות השאירו פרטיכם כאן ונשוב אליכם בהקדם

x
x