צרו איתנו קשר בווצאפ צרו איתנו קשר בווצאפ
עוגות בחושות בוטיק

עוגות בחושותמהו סוד הקסם?

עוגות בחושות אמנם אינן נחשבות לפסגת הקולינריה בקרב אנשי המקצוע, אשר רואים בהן שלא בצדק כשם נרדף למוצר שניתן, לכאורה, להכין בחמש דקות מחומרי הגלם הבסיסיים ביותר וללא הסתייעות במערבל מזון המשוכלל ביותר. עם זאת, הקהל הביתי דווקא מעריץ  אותן ומעניק להן מקום של כבוד, היות והן טעימות, אווריריות וניתן להכינן באינסוף וריאציות שונות החל מעוגות שוקולד צבעוניות עם ציפוי מרשים לימי הולדת או אינגליש קייק קלאסית לאלו שאוהבים לארח ועד לכזו בחושה טראפלס מפנקת ליד הקפה. סוד קסמן של אותן בחושות נעוץ בכך שאף פעם לא נמאס מהן, היות וטעמן משתנה ללא היכר בהתאם לתוספת שהוכנסה לתוכן כמו שמנת, שוקולד, אגוזים או פירות, והשמיים הם הגבול.

 

תוספת חגיגית נפלאה לכל אירוע ואירוע

קונדיטוריית נוגטין מציעה ללקוחותיה מגוון רחב של עוגות בחושות איכותיות ונימוחות בפה, והן מהוות תוספת חגיגית נפלאה לכל אירוע ואירוע. אחת מאלו ששמן הולך לפניהן היא הוינאית חלבית עשירה, עם שמנת מתוקה, אגוזי מלך קלויים ונגיעות שוקולד בלגי.

אחת נוספת שזכתה למוניטין נרחב היא הפאדג' שוקולד: שוקולד בלגי איכותי בציפוי גנאש ושקדים פרוסים. עוגות בחושות טעימות נוספות מבית נוגטין הן השקדים עם פצפוצי שוקולד בלגי, תפוזים עשירה עם שמנת מתוקה וקוקוס, פאדג' שוקולד בלגי בעיטורי חלבה ועוד מגוון רחב של עוגות בחושות בטעמים ייחודיים ומפתיעים

 

עוגות בחושות עשירות ומפנקות   

עוגות בחושות מסמלות אולי יותר מכל את העוגות הביתיות, המנחמות והטובות לצד הקפה. אלו שלא דורשות תהליכים ושלבים רבים מידי, בדרך ליציאתן המשמחת והריחנית מהתנור. אבל לצד השם המבטיח שניתן להן, אם תחליטו להשקיע מעט בתהליך ובמרכיבים, תגלו שטעמי הגורמה העשירים מחכים לכם גם כאן. כל הפרטים, מצוות המומחים של  קונדיטוריית נוגטין. 

 

איך מכינים עוגות בחושות  

התהליך מתחיל, איך לא, בבחירת חומרי גלם מעולים ואז בבחישה. אך אין מדובר בבחישה חסרת הבחנה, אלא בבחישה מדויקת בעלת סדר ברור ומובנה של הכנסת החומרים בזה אחר זה באופן מושלם, המעניק לעוגה את מרקמה הסופי והמפנק. מתחילים עם בחישה של הסוכר והשומן. רבים נוטים לחשוב שדווקא החמאה היא המתאימה ביותר למלא את משבצת השומן בעוגה הבחושה, אך למעשה גם שמן צמחי יכול להשתלב מצוין. כך נוצרת חלופה נהדרת לצמחוניים ולשומרי הכשרות. כאשר השומן והסוכר מתאחדים לכדי תערובת חלקה אחת, מוסיפים את הביצים ולאחריהן את הקמח. אם מפרידים את החלבונים ומקציפים אותם עם הסוכר בתחילת התהליך, שלב זה יוסיף למרקם הסופי אווריריות רבה, אך חשוב לשים לב שלא בכל עוגה אנו רוצים לחזק דווקא את האווריריות. ישנן עוגות, כמו עוגות הפאדג' לדוגמה, שהצלחתן טמונה דווקא בעומק הטעמים המרוכז והעוצמתי.

 

עוגות בחושות  במבחר טעמים

כמובן, שאם אתם רוצים להתפנק עם עוגות בחושות גורמה מוכנות, או לפנק את היקרים לכם עם עוגות עשירות במיוחד, העוגות שלנו מחכות לכם. בקונדיטוריית נוגטין, הכנו עבורכם קולקציית עוגות בחושות במגוון טעמים. כמו, עוגת התפוזים המפנקת במילוי של רולדת תפוז מרעננת. עוגת אייריש קופי בחושה, עוגה אוורירית בניחוח של אספרסו קפה משגע, עוגה בחושה עם מייפל שקדים, עוגת גזר עשירה ועוגת פאדג' שוקולד הן רק חלק מהדוגמאות, בנוסף, אפינו קולקצייה מרשימה של עוגות בחושות ללא סוכר, כמו עוגת פאדג' שוקולד בלגי עשיר ללא סוכר, נימוחה ואוורירית או עוגת הגזר האוורירית עם תוספת של אגוזי מלך וקינמון בציפוי קראמבל.

 

טעמים של איכות

בקונדיטוריית נוגטין, אנחנו אוהבים לאפות באהבה. העוגות הבחושות שלנו טריות, מושקעות, טעימות במיוחד ומתאימות לכל אירוע. מהגשה ביתית כקינוח או עם כוס קפה. לפגישה במשרד או לאירוע חגיגי. אנחנו מזמינים אתכם להגיע אלינו לסניף, לבחור עוגה חמה מהתנור, לטעום ולקחת הבית.  כל העוגות שלנו כשרות, טריות ונאפות באהבה.