צרו איתנו קשר בווצאפ צרו איתנו קשר בווצאפ

בסל הקניות יש 0 מוצרים

סה”כ: 0.00 ₪

מינימום הזמנה 250 ₪

המשך הזמנה
עוגות מוס פרווה

התחליף המלאכותי או הדובדבן שבקצפת?

אחת מהתופעות האופייניות לכולם היא התשוקה למשהו מתוק בתום ארוחה בשרית כבדה.ניתן בימים רגילים להרוות את הדחף העז הזה בעזרת סוכריה כלשהי או פרי, אך כשמדובר באירוע גדול יש צורך באיתור פתרונות אחרים המותאמים לאופי האירוע.

 

הפתרונות המקובלים ביותר לאירועים בסדר גודל שכזה כוללים לרוב קינוחים למיניהם או עוגות פרווה. עם זאת, אלו המוגשות לאורחים עלולות לא פעם להרגיש בפה כתחליף מלאכותי ולהתקבל כאכזבה בבלוטות הטעם במקום להוות טוויסט מפתיע או הדובדבן שבקצפת בתום הארוחה.

 

אף אחד לא נותר אדיש

עוגות פרווה אכן התאפיינו בעברן בטעמי לוואי מלאכותיים, אך כיום יש למה לחכות בסיום הארוחה הכשרה בזכות היצע תחליפי חלב ושיטות ההכנה המתקדמות והחדישות שהגיעו גם לישראל.

 

קונדיטוריית נוגטין מציעה ללקוחותיה מבחר עשיר של עוגות פרווה בטעם של עוד, שאחת המבוקשות ביותר היא המוס שכבות המשלבת בין מוס שוקולד בלגי איכותי למוס חלבה מעודן, עם תלתלי חלבה ועיטורי קקאו, בעיצוב וטעמים שאינם מותירים אף אחד אדיש.

 

דוגמה נהדרת היא מוס פירות יער, המורכבת משכבות של מוס פירות יער יחד עם מוס שוקולד לבן בעיטור פירות יער. כ כן, נוגטין משווקת ללקוחותיה מגוון פטיפורים לאירועים גם במהדורת פרווה.

 

מכירים את התשוקה הזו למשהו מתוק לאחר ארוחה בשרית דשנה? חלק מהמדענים שחקרו את התופעה סבורים שהדבר קשור להרגל התנהגותי בלבד שאנשים מסגלים במהלך השנים, בעוד מדענים אחרים טוענים שהתשוקה למתוק נובעת מצניחה ברמות הסוכר בדם. מדובר באחת מהתופעות הנפוצות ביותר, כשבימים כתיקונם ניתן להרוות את הדחף הזה בעזרת פרי כלשהו או סוכרייה.

 

עם זאת, כשהתשוקה למתוק מגיעה לאחר סעודה דשנה בארוחת חג או אירוע גדול כזה או אחר, אזי עולה הצורך במציאת פתרונות המותאמים לאופי האירוע, כמו לדוגמה עוגות פרווה וקינוחים למיניהם. הבעיה המוכרת היא, שלא פעם קורה שאלו המוגשות לאורחים, מעוצבות ומוגשות, אמנם, בצורה מרהיבה ומושכת, אך מתאפיינות בטעמי לוואי מלאכותיים.

 

טכניקות הכנה מתקדמות ותחליפי חלב איכותיים

כך קורה שמה שאמור להוות את הדובדבן שבקצפת או הטוויסט המפתיע שבתום הארוחה, הופכות את הציפיות לאכזבה. השף-קונדיטור ערן עמר, בעליה של קונדיטורית "נוגטין", מסביר שבעבר מרבית מאותן עוגות פרווה התאפיינו בטעמי לוואי מלאכותיים, אולם כיום יש באמת למה לחכות בתום הארוחה הכשרה, זאת בזכות טכניקות ההכנה המתקדמות ותחליפי החלב למיניהם שהגיעו גם לישראל.

 

השף-קונדיטור ערן עמר מוסיף שניתן בשנים האחרונות למצוא לא מעט קונדיטוריות שמציעות עוגות פרווה איכותיות וטעימות בטעם של עוד. אתם מוזמנים להתרשם מהמגוון שלנו ולהחליט בעצמכם. פעם מוצר זה היה ברירת מחדל גבולית אחרי ארוחה בשרית, אבל היום דברים השתנו, ועוגות פרווה מהוות סיום מושלם לארוחה מצוינת. 

 

שוב קינוח פרווה?

הארוחה נגמרה, והיא באמת הייתה משהו מיוחד. אנטריקוט, סינטה, חזה אווז, סלטים מיוחדים ועוד המון דברים טעימים. לא חבל שהקינוח יהיה כל כך סתמי? שוב עוגה שמתחזה לחלבית, ומשאירה טעם לוואי בפה? שוב מוס שוקולד חסר מעוף? לא עוד! אנחנו רוצים לספר לכם על קינוחים טובים יותר, שלמרות היותם קינוחי פרווה מהווים קינוח טעים במיוחד.

 

לא סתם עוגת פרווה!

בעבר, היא הייתה מאופיינת בטעם לוואי מלאכותי, אבל כיום, גם בסיומה של ארוחה בשרית כשרה, אפשר ליהנות מקינוחים טעימים. יש כיום היצע רחב של תחליפי חלב, ובשילוב עם טכניקות ההכנה המתקדמות שהגיעו לישראל, ניתן ליצור קינוחי פרווה מצוינים. סיבה נוספת שעשויה לשפוך אור על התקדמות שוק קינוחי הפרווה היא התרחבות המודעות לטבעונות. יש יותר טבעונים בישראל, לכן היצרנים שמים דגש על קינוחי פרווה שאינם מכילים גם ביצים או דבש.

 

הכי טעימות

בקונדיטוריית נוגטין תוכלו למצוא המון סוגים מצוינים. אם אתם מתלבטים באיזו עוגה לבחור, כדאי שתחשבו על  מוס פירות יער. היא מיוחדת ומורכבת משכבות מוס פירות יער יחד עם מוס שוקולד לבן ובעיטור פירות יער. היא משתלבת נהדר לאוהבי טעמים חמוצים-מתוקים. גם עוגת גליליות היא בחירה נהדרת, וגם האוראוהפלאה, כזו שלא תשאיר לכם ולאורחיכם ברירה אלא ללקק את האצבעות.

 

מוס שוקולד חלבה

אנחנו מדברים על עוגות פרווה, לכן טבעי שנגיע גם לאחת המבוססת על חלבה. עוגת מוס שוקולד חלבה משלבת מוס שוקולד בלגי איכותי ומוס חלבה מעודן. את המוס מעטרים תלתלי חלבה וקישוטי קקאו מיוחדים שמעשירים את טעמו של המוס ונותנים לו מראה קלאסי.

 

עוגות פרווה נוספות

מאפה פרווה נוסף הוא עוגת פררו רושה:מאפה המבוסס על שכבות מוס שוקולד, גנאש עם פקאן סיני ובעיטור כדורי שוקולד וקרוקנט לוז. מומלצות נוספות הן טריקולד, מוס שוקולדים, אינדיאנה... מבחר רחב של מאפי פרווה נוספים שישאירו את המוזמנים עם טעם של עוד!